Schrijfblokken bedrukken voor uw klanten, cursisten of congresgangers

Schrijfblokken bedrukken en daardoor uw uitstraling herkenbaar met uw eigen logo bij uw doelgroep! In diverse formaten verkrijgbaar en aan te passen naar uw wensen.

Speciale actie:

200 Notitiebloks of schrijfblokken voor slechts € 1,- per stuk

200 bloks op formaat A4, 50 vel inhoud, in 1 kleur bedrukt.
Bovengenoemde prijs is exclusief ontwerpkosten en BTW.

reCAPTCHA is required.
schrijfblokken_A4_vanaf_1_euro_per_stuk

Bij ons betaalt u GÉÉN VERZENDKOSTEN!

Uw eigen schrijfblokken bedrukken

Bent u een van die slimme ondernemers die zijn eigen schrijfblokken laat bedrukken? Verspreidt u deze met eigen logo, slogan en opmaak? Verstandig, want deze producten worden vrij vaak en lang gebruikt. Dus maakt u gedurende deze hele periode gratis reclame. Uw naamsbekendheid groeit. Bij mensen thuis, in bedrijven en overal waar u uw schrijfblokken uitdeelt. Investeer daarom in kwaliteit. Laat uw schrijfblokken professioneel bedrukken door Blocx.nl.

Bedrukken met topkwaliteit

Met het bedrukken van uw eigen schrijfblokken wilt u een goede indruk maken. Hierbij zijn vooral de volgende zaken belangrijk: de aantrekkelijkheid van uw vormgeving, de bruikbaarheid, de kwaliteit van het materiaal en de kwaliteit van de opdruk. Want zelfs de kleinste tekortkomingen zullen uw gebruikers gaan opvallen. Laat uw schrijfblokken daarom bedrukken op hoogwaardig papier, met fantastische kleuren, indeling en bruikbaarheid. Alle reden om nu uw schrijfblokken te bestellen bij Blocx.nl

Bedrukken en afwerken

Bij ons kunt u uw schrijfblokken bestellen in fullcolour of PMS. Te bedrukken met enkelzijdige of tweezijdige belijning en afbeeldingen. In het door u gewenste formaat, met de juiste hoeveelheid vellen. Met lijnen of rasters. Dankzij onze veelzijdigheid en flexibiliteit heeft u bovendien alle keuze in afwerking. Zo zijn schrijfblokken met boorgaten uiterst functioneel: hiermee kunt u de pagina’s van de schrijfblokken na gebruik meteen opbergen in uw multomappen.

Logo en opmaak nodig?

Bent u toe aan het bedrukken van uw nieuwe schrijfblokken? Maar is uw huidige huisstijl of logo niet wat het moet zijn? Bij Blocx.nl is dat geen probleem. Indien gewenst maken wij uw nieuwe logo en vormgeving. Dit tegen slechts een zeer bescheiden meerprijs. Wij doen dit regelmatig voor uiteenlopende opdrachtgevers. Profiteer van deze ervaring. Dan is alles meteen perfect geregeld onder één dak, en kunt u snel weer verder met uw eigen werk.