Eerst een notitieboek bedrukken, daarna elke dag onder de aandacht

Waarom uw notitieboek bedrukken? Met deze boekjes liggen uw bedrijfsgegevens dagelijks herkenbaar en leesbaar op het bureau van uw relaties!

Speciale actie:

100 Memoblokjes voor slechts € 85,-

100 blokjes op formaat 10 x 12 cm, 50 vel inhoud, in 1 kleur bedrukt.
Bovengenoemde prijs is exclusief ontwerpkosten en BTW.

reCAPTCHA is required.
memoblokjes_vanaf_85_euro

Bij ons betaalt u GÉÉN VERZENDKOSTEN!

Uw eigen notitieboek bedrukken

U heeft goede reden voor het bedrukken van uw eigen notitieboek. Want niet voor niets doet ieder succesvol bedrijf dit: het kost niet veel, maar levert des te meer op. Zeker met oog op uw doelgroep, bij wie u goed voor de dag wilt komen. Maar ook intern wilt u uw bedrijfsimago professioneel uitdragen. Hoe dan ook liggen uw notitieboeken dagenlang, wekenlang, maandenlang of zelfs jarenlang op de tafel. Daarom zoekt u drukwerk van de hoogste kwaliteit. En laat u uw notitieboek bedrukken door Blocx.nl.

Hoogwaardig notitieboek bedrukken

Of u nu een notitieboek wilt laten bedrukken voor eigen gebruik, als geschenk voor uw klanten, of als gratis promotiemateriaal, wij leveren u het ideale product. Met uw eigen logo en huisstijl. Met diepe kleuren, fraaie contrasten en strakke lijnen. Dit dankzij onze techniek, expertise en jarenlange ervaring in het bedrukken van notitieboeken en andere producten voor particulieren en bedrijven. Wij leveren bovendien in iedere gewenste oplage. In zeer kleine hoeveelheden, maar ook in enorme oplagen.

Notitieboekjes en andere producten bedrukken

Hier bij Blocx kunt u altijd terecht voor het bedrukken van uw notitieboeken, maar ook alle andere ‘blokken’. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hotelblokken, orderblokken, promotieblokken, kwitantieblokken, vergaderblokken, memoblokken, bureaublokken, schrijfblokken en tekenblokken. Al deze en andere producten bedrukken en bewerken wij met de hoogste kwaliteit. Fraaie vormen en afwerkingen zijn mogelijk met bijvoorbeeld schuin gesneden kanten, boorgaten en ringbanden (Wire-O-bindingen). Gelijmd, geniet of zelfklevend. In ruitjespapier of gelinieerd. In fullcolour of PMS. Geef uw wens door en wij leveren het.