Notitiebloks en schrijfblokken voor uw klanten, cursisten of congresgangers

Maak uw uitstraling herkenbaar met notitiebloks of schrijfblokken met eigen logo! In diverse formaten verkrijgbaar en aan te passen naar uw wensen.

 

Speciale actie:

200 A4 schrijfblokken voor slechts € 200,-

Inhoud 50 vel vel bedrukt in full colour of PMS.
INCLUSIEF ontwerp en drukproef.

Exclusief BTW

Ja, ik bestel

Upload je logo en omschrijf of stuur je gewenste ontwerp en wij gaan aan de slag! We ontvangen het liefst een eps- of pdf-bestand.
reCAPTCHA is required.
schrijfblokken_A4_vanaf_200_euro

Bij ons betaalt u GÉÉN VERZENDKOSTEN!

[metaslider id=230]

Professioneel notitieboekje bedrukken

Wilt u uw eigen notitieboekje laten bedrukken? Wilt u optimaal voor de dag komen met een representatief product? Met uw eigen fraaie logo en huisstijl? Met diepe kleuren, strakke lijnen en fraaie contrasten? Dan zoekt u de producten van Blocx.nl. Wij leveren alle soorten drukwerk op het gebied van notitieblokken en andere soorten blokken. Voor uiteenlopende partijen, in enorme oplagen voor grote ondernemers, of juist kleinere. Maar altijd met professionele kwaliteit.

Uw eigen notitieboekje geheel naar wens

Waarvoor wilt u uw notitieboekje bedrukken? Als gift voor klanten en relaties? Of voor intern gebruik, met een hiervoor geschikte indeling die past bij uw bedrijfsvoering? Wat uw toepassing ook is, wij horen het graag van u. Naar aanleiding leveren wij u graag het perfecte en product naar wens.

Waarom een notitieboekje bedrukken?

Het is eigenlijk een publiek geheim: het bedrukken van eigen notitieboekjes is een van de beste vormen van reclame. Gaat u maar na: eenmaal in gebruik belandt uw notitieboekje, anders dan reclamefolders, al snel op het bureau, de vergadertafel of directietafel. Daar wordt deze al vervolgens weken of zelfs maanden gebruikt. Een goede reden om deze met uw logo te laten bedrukken. Want dit kost u, zeker bij Blocx.nl, niet veel. Een slimme investering in uw naamsbekendheid en bedrijfsbeleving.

Notitieboekjes en andere producten bedrukken

U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van alle soorten bureaublokken, hotelblocs, notitieboekjes, orderblocs, kwitantieblokken, memoblocs, promotieblokken, schrijfblokken, tekenblokken en vergaderblokken. Deze leveren wij u in precies de afwerking die u nodig heeft. Gelijmd, geniet of zelfklevend. Met boorgaten, ringbanden (Wire-O-bindingen) of zelfs schuin gesneden kanten. Gelinieerd of met ruitjespapier. Deze bedrukken wij in PMS of fullcolour. Geef uw wens door en u krijgt het.