Notitieblokjes bedrukken om dagelijks onder de aandacht te zijn

Bij iedere notitie van uw relaties aanwezig zijn, dat is mogelijk! Notitieblokjes bedrukken met uw logo of huisstijl! Zo lig u altijd herkenbaar en leesbaar op het bureau van uw relaties!

Speciale aanbieding:

100 Promobloks® voor slechts € 198,-

100 bloks, formaat 10,5 x 14,8 cm, bedrukt in full colour.
Bovengenoemde prijs is exclusief ontwerpkosten en BTW.

reCAPTCHA is required.
Notitieblokjes bedrukken

Bij ons betaalt u GÉÉN VERZENDKOSTEN!

[metaslider id=231]

Uw nieuwe notitieblokjes bedrukken

Het is slim dat u uw eigen notitieblokjes wilt laten bedrukken. Want om perfect voor de dag komen richting uw klanten heeft u representatieve bedrijfsmiddelen nodig. Omdat het hier gaat om uw kostbare logo, slogan en huisstijl, verdient u niets minder dan de beste kwaliteit. Diepe kleuren, sterke contrasten en strakke lijnen. Het prachtige resultaat dat Blocx.nl altijd levert. Ons drukwerk is gemaakt voor notitieblokjes en soortgelijke producten. Voor kleine ondernemers of juist grote partijen leveren wij deze in diverse soorten, maten en oplagen. Plaats nu ook uw bestelling.

Bedrukken en meer

Uiteenlopende organisaties gaan naar Blocx.nl met hun eigen vormgeving en ontwerp. Heeft u deze nog niet, of zijn uw huidige huisstijl en vormgeving aan vernieuwing toe? Wij verzorgen dit graag voor u: alles op het gebied van uw dtp, opmaak en logo’s. Hiermee is alles professioneel geregeld onder één dak, van ontwerp tot het bedrukken van uw notitieblokjes. Dit maakt onze service nóg voordeliger. Informeert u hier gerust naar.

Waarom eigen notitieblokjes bedrukken?

Het is misschien wel het beste bewaarde geheim: het bedrukken van eigen notitieblokjes. Een reclamevorm met ongeëvenaard rendement. Gaat u maar na: het bedrukken van notitieblokjes kost u, zeker bij Blocx.nl, zeer weinig geld. Terwijl deze toch al snel op verschillende bureaus, vergadertafels en zelfs directietafels belanden. Zo ziet men steeds uw aantrekkelijke boodschap. Weken of zelfs maandenlang. Reden genoeg om te investeren in de kwaliteit van Blocx.nl.

Wie laten hun notitieblokjes bedrukken?

Uiteenlopende bedrijven laten hun notitieblokjes bedrukken. Van MKB tot grote concerns, van scholen tot grafische bureaus en ook collega-drukkerijen. Dit vanwege onze flexibele en veelzijdige service. En de mogelijkheid voor diverse oplagen. Wij zijn ook benieuwd naar uw bedrijf. Neem nu contact met ons op en regel uw perfecte bestelling.