Notitiebloks en schrijfblokken voor uw klanten, cursisten of congresgangers

Maak uw uitstraling herkenbaar met notitiebloks of schrijfblokken met eigen logo! In diverse formaten verkrijgbaar en aan te passen naar uw wensen.

 

Speciale actie:

200 A4 schrijfblokken voor slechts € 200,-

Inhoud 50 vel vel bedrukt in full colour of PMS.
INCLUSIEF ontwerp en drukproef.

Exclusief BTW

Ja, ik bestel

Upload je logo en omschrijf of stuur je gewenste ontwerp en wij gaan aan de slag! We ontvangen het liefst een eps- of pdf-bestand.
reCAPTCHA is required.
schrijfblokken_A4_vanaf_200_euro

Bij ons betaalt u GÉÉN VERZENDKOSTEN!

[metaslider id=230]

Slimme reclame: uw kladblok met logo

Het is snel gebeurd: enkele notities in uw kladblok met logo. Maar daarna blijft dit blok nog weken of zelfs jarenlang liggen. En wordt hij vaker gebruikt. Het is dus werkelijk waardevol uw eigen kladblok met representatief logo te hebben. Uw eigen reclamemiddel, prachtig gedrukt op fraai papier. Met krachtige kleuren, contrasten en lijnen die professionaliteit uitstralen. Op iemands bureau, vergadertafel of directietafel. Uiteindelijk kent men uw naam gewoon. Wat een rendement uit zo’n voordelige bestelling bij Blocx.nl!

Uw kladblok met logo: geheel naar wens

U kunt uw kladblok met logo in diverse formaten bestellen. Want Blocx.nl is flexibel en veelzijdig. Zo leveren wij uw product naar wens in PMS of fullcolour. In een afwerking die bij u past. Misschien gelijmd, met ringband, boorgaten in andere uitvoering? Fraai is ook de schuin gesneden kant. Wat u ook wenst voor uw kladblok met logo, wij leveren deze geheel naar wens.

Laat uw logo maken!

U wilt een kladblok met logo bestellen, maar u heeft er nog geen? Of is uw huidige logo niet voldoende? Geen enkel probleem. Blocx.nl ontwerpt zelf hoogwaardige logo’s voor diverse klanten. Zoals ondernemers, scholen, grafische bureaus en collega-drukkerijen. Tegen een kleine meerprijs creëren wij ook voor u een unieke, professionele stijl!

Voordelig

Niet alleen een kladblok met logo is waardevol. Waarom niet al uw verschillende soorten blocks met eigen logo, indeling en stijl laten bedrukken? Hoe groter de oplage, hoe voordeliger u uit bent: wij geven aanzienlijke kortingen op al onze grote bestellingen. Of dit nu gaat om kladblokken, hotelblocs, collegeblokken, promoblokken, tekenblokken, notitieboek, zelfklevende memoblokken, orderblocs, ringbandblokken of schrijfblokken.