Laat uw notitieblok bedrukken met uw logo of huisstijl

Uw bedrijfsgegevens op een notitieblok bedrukken zodat u altijd aanwezig bent bij uw relaties!

Speciale aanbieding:

100 Promobloks® voor slechts € 150,-

100 bloks, formaat 10,5 x 14,8 cm, bedrukt in full colour, 1 kleur zwart of 1 kleur PMS. (Prijs bij de concurrent bij afname van 125 blokjes: € 415,-).
Bovengenoemde prijs is exclusief ontwerpkosten en BTW.

reCAPTCHA is required.
Notitieblok bedrukken

Bij ons betaalt u GÉÉN VERZENDKOSTEN!

Opvallend en uniek notitieblok bedrukken

Wilt u een prachtig notitieblok op de markt zetten? Laat deze dan correct bedrukken. Hiermee zorgt u voor perfecte kleuren, lijnen, afbeeldingen en contrasten. Zo valt u op door kwaliteit. En dat straalt af op uw merk. Op uiteenlopende plaatsen. En dat weken-, maanden- of zelfs jarenlang. Laat uw notitieblok hiervoor bedrukken bij de ervaren specialisten van Blocx.nl. Laat uw doelgroep kennis maken met uw kwaliteit!

Waarom uw eigen notitieblok laten bedrukken?

U heeft alle reden om uw eigen notitieblok te laten bedrukken. Want dit kost bijzonder weinig, maar het levert des te meer op. Gaat u maar na: uw notitieblokken zijn dagenlang, wekenlang, maandenlang of zelfs jarenlang te vinden op uiteenlopende plekken. Bijvoorbeeld bureaus, vergadertafels en directietafels. En zelfs in de trein of bus is dit een goede reclame-uiting. Dit alles maakt het bedrukken van eigen notitieblokjes een van de meest rendabele investeringen. Niet voor niets doen haast alle bedrijven dit. Ook daarom wilt u perfect voor de dag komen. Net zoals Blocx.nl. Ons drukwerk is van de hoogste kwaliteit.

Notitieblokjes en andere producten bedrukken

U kunt alles en altijd bij ons bestellen. Niet alleen notieblokken, maar ook alle andere ‘blokken’. Zoals orderblokken, promotieblokken, hotelblokken, memoblokken, bureaublokken, schrijfblokken, kwitantieblokken, tekenblokken en vergaderblokken. Deze ontwerpen, bedrukken en leveren wij in prachtige vormen en afwerkingen. Bijvoorbeeld met fraai schuin gesneden kanten, ringbanden (Wire-O-bindingen) of boorgaten. In fullcolour of PMS. Zelfklevend of gelijmd. Maar altijd perfect. Geef uw wens dus door: wij leveren het u.

Laat uw logo maken!

Heeft u nog geen eigen logo? Maar wilt u toch investeren in een notitieblok met logo? Dat kan! Want bij Blocx.nl ontwerpen wij zelf professionele logo’s, voor uiteenlopende klanten. Denk hierbij aan ondernemers, grafische bureaus, collega-drukkerijen en scholen. Voor maar een klein aanvullend bedrag heeft ook u een unieke en representatieve stijl!